deal-v1349090758

Epilare, cuvântul care ne bântuie lunar pe noi, femeile, – ca deh, ne-a trebuit să fim reprezentantele sexului frumos – de când pubertatea ne pricopseşte cu ceva mai mult păr decât ne-am dori, pe ici, pe colo, prin părţile esenţiale. E coşmar repetitiv: te trezeşti în faţa salonului, – habar n-ai când te-au adus picioarele atât de repede aici – tu şi cosmeticiana daţi din cap în semn de salut – ca un acord tacit în care juraţi război pilozităţii nedorite – şi îţi aruncă un zâmbet compătimitor, în semn de solidaritate. Jos cu ţoalele, cât mai lent cu putinţă, una câte una. Ştii c-o lungeşti aiurea, mâță speriată ce eşti, dar cică să-ţi aduni oleacă de curaj. Praf în ochi, oricum se risipeşte instant când ai ajuns la rufărie. Ca salariul minim pe economie, când vezi cât ai de plată la întreţinere pe o lună de iarnă.

Te gândeşti serios dacă data viitoare să-ţi pui mai multe haine pe tine sau nu. Întinsă pe pat, cu mâinile pe piept, aştepţi. Te ia de nas mirosul de ceară, şi parcă-i auzi şi sfârâitul. Când ai simţit fierbinţeala pe piele, ştii că e prea târziu să mai dai bir cu fugiţii. N-ai decât să te gândeşti la lucruri frumoase şi pace interioară sau să numeri secundele până se întăreşte stratul cleios.

Te ia cu transpiraţii când vezi mâna cosmeticianei apropiindu-se de zona cu pricina. Până să zici Au! a şi tras. Îţi imaginezi cum i-ar şade piciorului tău în gura ei, dar ţi-a luat piuitul şi toată vlaga. Iar picăţelele galbene care-ţi apar în câmpul vizual… Cine n-a văzut picăţelele alea galbene?! Ei bine, încă vreo câteva zeci de ofensive din astea şi eşti gata. Golaşă ca un pui de vrabie.

De ce ne torturăm astfel? Păi, pentru că păr, iar cu asta am spus totul. Interesant e faptul că, din ce în ce mai mulţi bărbaţi aderă la mişcarea metrosexuală şi aleg despăroşirea cu ceară. Îi compătimesc dacă e să iau în seamă studiul confom căruia femeile sunt mai sensibile la durere, însă pot trece mai uşor decât bărbaţii peste disconfort, adaptându-se situaţiei.

Hai, zii repede, ce-mi dai să-ţi vorbesc despre ceva care-ţi poate mântui suferinţa? Un like, un share şi facem târgul.

silkn-sensepil-epilator-iplSuspans, să bată tobele, să se ridice cortinele. Tadaaaaa!!! Silk`n SensEpil. Binevoiește să te lămuresc. E un dispozitiv personal, pentru epilare definitivă, bazat pe tehnologia Home Pulsed Light (HPL). Laser, frate, la tine acasă. Utilizarea acestei inovaţii în materie de cosmetică n-a fost nicicând mai uşoară  şi mai performantă. Ţii cont de instrucţiunile de pe manual şi ai un aparat cu rezultate eficiente, între cei patru pereţi ai casei tale. Iar cel mai important, spui pa pa durerii. Visul oricărui epilat total.

Dacă-ţi place să facă alţii lucruri pentru tine, poţi alege saloanele care deţin aceeaşi tehnologie IPL, – lumină intensă pulsatilă – Silk’n România fiind primul furnizor în ţară al acestor aparate.

Zău că mă bate gândul să încerc minunea asta, dar aş vrea s-aud ceva poveşti înainte, de la cele sau cei care au folosit-o. Eşti una/unul dintre ele/ei? Te invit să-ţi laşi părerea. Până una, alta, mai strângem un pic din dinţi, că na, suferă baba la frumuseţe. Sau moşul, după caz.

 

Acest articol a fost creat pentru SuperBlog 2014

Share on Google+0Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on Tumblr0